Juupa juu. Viikonloppusuunnitelmat ovat tänä viikonloppuna perumismahdottomat (vanhoja kavereita ja Eurovision laulukilpailut), joten Saareen ei-nyt-mennä. Tekisi mieli naukua kurjasti kuin vanhempi karvatti autokyydissä.

573303.jpg

Riivijäinen karkasi valjaista ulkoilutuksesta viikonloppuna ja meni talon sillan alle naukumaan. Mau! Olen kurjin pikku olento maanpäällä! Mut on tänne hyljätty!Vihdoin herkkuruoka ja avoin verannan ovi houkutti karkulaisen sisälle.

 

573313.jpg

 

Nuorempi ja paksumpi karvatti viihtyi valjaissa ja kipitti hurjana. Ja meni kissanloikkaa ja kylkimyyryä. Siistinä kollina pissi piti lirauttaa - minnekkäs muudanne kuin huussin taakse. Muutenkin Tollot Kollot olivat aivan liekeissä viikonlopun ja nyt sitten on uni maittanut, en ikinä nuorempaa tolloa ole nähnyt nukkuvan niin uupuneen unta. (Ehkä ei ole ihan kohteliasta kutsua kavereitaan Tolloiksi. Mutta ne nyt on vaan niin tyhmiä. Ja ihania.)

Aurinkopaneelin ja oheistarvikkeiden hintoja käytiin googlailemassa eilen Ukkelin kanssa. Kyllähän sitä pari tonnia köyhtyisi, ja vielä pitäisi ostaa se kannettava että pystyy telkkaria katsomaan. Kun tavoitteena olisi vain valot ja tietsikkaoptio, niin voisi pidempiä aikoja hengata Saaressa ihan tosissaan. Ja puhelimen latausmahdollisuus. Ja ADSL-liittymä puhelinlinjaan. Helkkari, kalliiksi tulisi. Ehkä ei vielä ihan tässä taloustilanteessa, toteaa nimim. opintolainaa kaksin käsin nostanut. Mutta säästötilin voisi hivauttaa ihan tosissaan, ellei sitten veronpalautusta. Ja vielä: mun blogi, saan jaaritella tylsyyksiä vaikka megakaupalla, hah! :)