Jjjepjep. Kotona taas äkkipiipahduksella kun olin vähän lusmu, kiireinen ja väsyksissä enkä lähtenyt sinne minne oisi ehkä pitänyt. No, pöhpöh, jos ei jaksa niin ei. Josta pääsemmekin seuraavaan aiheeseen:

Kumma kun ei ole mitään sordiinoa sen suhteen että mitä jaksaa ja mitä ei ja jos ei jaksa niin ei älyä lopettaa. Eilen Saaressa ei ollut enää edes lystiä kun piti vaan kaivaa ja lapioida, kaivaa ja lapioida, ja "ei kun tää homma pitää saada loppuun". Voihan pölkky ja pää. Homman loputtua menin porstuan penkeille lököilemään, tai siis teranssin, ja puhisin ja puhkuin itsekseni. Voihan keletappi. Mutta Georg Ots paransi mielen.

Olispas kiva laittaa kuvamateriaalia.
Pyhien aikaan aikaansaatua:
- Keittiöpuutarhan perkaus. Ja voi itku mitä sieltä löytyi. Pidän teitä jännityksessä...
- Kallioterassikukkapenkin perkaus. Tai lähdin vaan kolmipiikkirapsuttimen kanssa rapsuttelemaan ja vot, sieltä tuli kallioterassikukkapenkki vastaan, voisinpa kylvää siihen varjoisen kukkaniityn siemenseosta kun en oikein tykkää jäykistä perennapenkeistä. Niissä on yleensä niin rumia kukkia.
- Pari kuutiota risuja ja suttua kärrätty pois näkyvistä
- Gladioluspenkki tehty kivikkoon, oli yllättävän iso homma kun luulin että multaa olisi syvemmällä kuin olikaan. Istutin sipulitkin.
- Karviaispensaiden istutus.

Ja suunniteltua:
Grillin lähelle voisi rakentaa "oleskeluhuoneen": vähän tasoitella maata, siirtää kiviä ja rakentaa kestopuusta pation johon saisi hengailumestan.
Keittiöpuutarhaan saisi makeen iltahengailuolkkarin jos vähän edestä puita kaataisi.
Samaten sinne voisi joskus istuttaa vanhoja lääkeyrttejä ja mulla olisi paikalle nimikin: parannuksen tarha
Muiden kukkapenkkien perkaus ja kukkien kylväminen.
Köynnösruusun istuttaminen nurkalle.
Humalasalkojen laitto.
Kasvilavan laitto (joka on kyllä vähemmän minun homma).

Mutta! Tässä on nyt vaarana että paikasta tulee työsiirtola. Sitä haluan viimeiseen asti välttää. Pitänee lähteä ukkelin ja karvatassujen kanssa seuraavalla kerralla. On hyvä että joku vähän toppuuttaa jos en itse pysty. Nytkin on niin väsy että oksat rapisee, tosin on nämä päivät olleet melkoista henkistä karusellia.

EDIT: yritin hankkia kuvia mutta softa ei pelittänyt. Kirottu nykyaika ja hilavitkuttimet, kovapa hyöty noista kun eivät toimi ja kuvaaminenkaan ei onnistu jos on yhtään valoisaa kun kirottua monitoria ei nää. Purman kärmän.