Anttilan keväthuumaus-biisissä lauletaan vanhan Anttilan ampaisusta vuoteeltaan ihmettelemään kevätkukkia. Yritin pienenä lanseerata sen vanhainkodin kevätjuhlaan yhteislauluksi (olin siellä pikkupianistina), mutta nuivannäköiset henkilökuntatädit kielsivät. Kai mummon ampaisu on jotenkin paheksuttavaa kun sitten sille pitää syöttää neuroleptiä että pysyisi paikallaan. Blogistanin mummut, haastan teidät ampaisemaan sopivin väliajoin!

Mutta. Terveiset sitten Saaresta. Uskomaton muutos oli tapahtunut viikon aikana ja kovasti syyhytti ottaa ruohonleikkuri esiin. Olisin ottanutkin jos vaan olisi ollut pensaa. No, laiska töitään luettelee:

1) Siivosin huussin ja suunnittelin sisustusta. Toinen puoli kitschiä, toinen puoli saaristoa. (Tai saaristoaiheista kitschiä).
2) Aloitin kukkapenkin raivauksen mm. juolavehnästä. Oli kivaa oikeilla työkaluilla. Kuvia seuraa...penkistä ja työkaluista.
3) Kärräsin kuutiokaupalla suttua ja oksia. Ruovin irti sammalta. Perustin lehtikompostin pohjat että joskus saadaan maanparannusainetta savikkoon.
4) Yksi mustaviinimarjapensaikko tiskipöydän edestä siirtyi muistojen joukkoon
5) Bongasin muka-hävinneen piispanhiipan
6) Kylvin kesäkukkaniittysekoituksen angervikkoon (on se mulloksella) ja olen toivehikas
7) Löysin ihania ihania korvasieniä! 20 kpl! Yhden nyrkin kokoisen pistinkin jo kuivumaan
8) Ostin ihanan mehikasviköynnöskesäkukan, jonka lehdet ovat hopeanharmaat ja tuntuvat kissankorvalta. Ajattelin pistää sen saunan seinälle. Krassin ajattelin kylvää seinän viereen villiviinin juurelle, että voipi ottaa siitä tuen.
Ja suunniteltua:
1) Puut pois auringonlaskun edestä! Tai ainakin osa puista!
2) Sadepäivän ohjelmana siivousta

Joo. Tein taas liikaa hommia ja harmistuin itseeni. Elä sinä hyvä nainen! Mutta minkäs ihminen luonnolleen voi, tai voihan sille mutta oman aikansa tuo ottaa. Kävelin kuitenkin hi-taas-ti kuin mummu eikä tänään ylenmäärin väsyttänytkään. Piti tulla kaupunkiin ja kurmottaa.
Eli: paljon pikku puuhia ja vähän suunnitelmaakin.