Voi hyvän tähären -  kuinka blogiini voi päätyä hakusanoilla "hullu nainen salo"?  "Suomen naturisti kuvat" vielä miten kuten ymmärrän, mutta hullu nainen salo?

Kuten kuvasta näkyy, rantauduttu on taas ja aika pitkäksi aikaa. Onneksi on kuvia. Sen verran tehokas sairasloma oli että jaksoin jo vähän touhutakin ilman että tarvitsi erikoisesti itseään pakottaa. Ja uin, uin paljon ja pelkäsin kalasia samalla. Näin anteeksipyytäviä ja -antavia unia. Parturoin Poirua, otin päiväunia ja tein halkoja ja humauttelin rankoja vesurilla poikki. Joko haba on kasvanut tai sitten tekniikka parantunut, koska ällistyin tarvittavan voimankäytön pienuutta. Halkoja tein motin (tai siltä se ainakin näytti) iltapuhteenani koska se oli niin lystiä, niin lystiä. Poks vaan, puut halkesi! Melkein vihaisesta tuijottamisesta! Perennahommia suunnittelin ja kitkin kasvimaan 1. kertaa tänä kesänä. Mottaatto perunanviljelijöille: älkää antako vesiheinien kasvaa puolimetrisiksi sadekesänä mikäli ette halua perunaruttoa. Tein kuivatuista tateista, purjosta ja omista potuista ruokaa joka oli niin hyvää että teki mieli nuolla paistinpannu. Kuumana. Sama ruoka maistui kotona vähän mälsälle vaikka nälkä oli tosi kova. Ja otin siemeniä talteen. Kukat on hienoja mutta siemenet melkein hienompia, niitä tulee vaikka missä formaateissa vrt lupiini, malva, akileija, se-outo-sininen-kellokukka-jonka-nimestä-ei-ole-hajua, unikko, ylioppilasneilikka...

Surullista oli kun Ukkeli lähti kun meillä oli niin kivaa. Ihan itketti. Oletteko kokeilleet seistä laiturilla kun vene katoaa horisonttiin? Poiruakin itketti. Siihen se jäi istumaan rantaan koko illaksi surullisena. Kun paras kaveri katosi!