Isoäitihaaveestani tietämättömät ihmiset antoivat mulle tittelin. "Susta tulisi tosi hyvä isoäiti. Keität teetä, viiniglögiäkin, käyt kulmakaupassa ostamassa röökiä ja punaviiniä". Mä vaan siihen virkoin että mäkin haluaisin sellaisen isoäidin kun itse olen.

Josta kaunis aasinsilta Isoäidin kasveihin. Jos tykkäätte siemenluetteloista mutta varat ovat loppu, älkää tehkö sitä erhettä että googlaatte itsenne sinne. Olin ihan kuin pikkutyttö Suuren Lelukirjan äärellä.

Ihan varmasti hankin, paikkakin on tiedossa:

- Valtavia auringonkukkia. Laitan ne jaloritarinkannusten viereen tiskipöydän lähelle. Ritarinkannukset voisi melkein tukea niihin.
- Edelweisseja. Kivikkopuutarhaan.
- Belliksiä nurmikkoon, niitä on siellä kyllä ollutkin
- paraatipenkkiin ja muurin juuren villipaikkoihin akileijoja, eri värisiä. Toivottavasti pinkki ja kaksivärinen talvehtivat kun en huomannut niistä siemenkotia.
- en tiedä toimiiko, mutta siihen missä männäkesänä kasvoi krassia ja kehäkukat, laitan viereiset jaloangervot. Jaloangervoiden väliin ripottelen kehäkukkia mallia "pink surprise", angervot kun ovat matalia ja ultravioletillisen vaaleanpunaisia, hehkuvat syyskesän hämärässä.
- jaappanilaiseen penkkiin orvokkeja. Viime kesäiset pikkuvioletit vain kituivat siinä, mikä lie ollut vikana. Ehkä liian kuuma. Tai ei, viime kesänähän satoi penteleesti.
- maitokello-niminen kukka on myös ketokasvi. Kissankelloahan kasvaa vajakoivun juurella, ehkä ruusupensaiden lähistölle voisi sitä kylvää?
- Puistolemmikki! Lemmikit on ihania. Mihinkähän ton laittaisi. Jonnekkin kiven koloseen luulemma.
- Ja sitten paraatipenkin kimppuun. Sinisiä ja pinkkejä meinasin siihen, ja vissiin valkoistakin. TUlee aikamoinen kitkeminen kun malvat ovat itsensä sinne niin saaneet levittäytymään.
    - Leijonankitaa ja punaista perinnepionia sektorin mallisen keski-takaosaan
    - Kuin myös sinipallo-ohdaketta
    - sitten reunoille malvaa ja isopäivänkakkaraa ja mignondaaliat
    - penkin takaosaa rajaa nukkapähkämö, etuosaan jätetään nauhamainen tila eri unikoile. Tanskanlippua       ja silkkiunikkoa nyt ainakin.