Ehheheehe, nyt sain toissakerran kuvat käyttöön. Pitäisi varmaan ostaa sellainen kortinlukija.

656229.jpg

Ripsuaminen on mökillä hyvä vanha käytäntö. Kastellaan vasta ja vedetään (huositaan) katot, hirsiseinät ja lattiat. Ei olisi tullut mitään ilman hengityssuojainta.  Ja tuon näköistä jälkeä tuli. Mukana mm. muutama koirankarva. Siivoaminen on muuten ihan yhtä inhaa mökillä kuin kotona, mutta loppusiisteys vähän ehkä muikeampaa.

656228.jpg

Pieni istutuslapio. Se paitsi istuttaa myös kitkee eritoten tuollaisen muurikivistön reunoilta jonne ei pääse talikolla tai lapiolla.

656225.jpg

Pitkäpiikkihara. Unikkopussi ja kultapallotyrakin alku siinä myös, ja allekirjoittaneen pään varjo. Tuo värkki on yliveto viimeiseen monivuotisten rikkojen siilaamiseen paakusta. 1) talikko, 2) kolmipiikkirapsutin eikä edes tartte kumarrella ja 3) pitkäpiikkihara. Voi että tulee äkkiä puhdasta.

656230.jpg

Tärkeät, tärkeät kapineet.

656233.jpg

Tuota kaveria yritin paimentaa verkon avulla. Kuvassa myös pari vattua ja lupiinia.

656239.jpg

Meitsin miekkaliljat!!!!

656240.jpg

Narkissos.

656235.jpg

Mulloksella olevan osan takana on siis malliesimerkki siitä millaista olisi ilman kitkemistä.  Penkki on siis puoliksi raivattu, symmetrisen piirakanpalan muotoinen. Mulloksesta pitäisi nousta ixiaa, mignondaaliaa ja reunaan tulppaaniunikkoa. Varoitus: ixian alut näyttävät juolavehnältä.

656246.jpg

Ilman näitä olisi vaikea tulla toimeen. Siis myös jalkoja, mutta lähinnä kesäläppösiä, joita myy Prisma 2 eurolla. Ehkä parhaat ikinä. Tämän kesän soundtrack on läps-läps-läps.