Olin opiskelijabileissä, vedin kännit ja  oli muuten lystiä. Piti vaan jostain syystä hämmentää ihmisiä ja puhua rivouksia, mutta se ei ketään satuta. Enkä mennyt opetukseen aamulla. Nyt koskee päähän.

Viime viikonlopun majailin Saaressa. Oli tosi ihanaa. Isän kanssa tehtiin puita, luin tenttiin, söin paljon ja maanantaina oli jo ihan lämmintäkin (vapaapäivä siis oli). Suunnittelin ensi kesän perennapenkkiä. Hyvä kun on just ja just yksi kasvukausi saatu päätökseen, niin mieli jo palaa seuraavaa miettimään. Ettei tule suru siitä että nyt taas on Pieni Kuolema seuraavan puoli vuotta.

Raivattiin myös vinttiä ja sieltä löytyi vaikka minkälaisia ihmeellisyyksiä. Minulla tosin oli vähän nolo olo koko ajan, kun tuntui ihan hullulta vieraan ihmisen varastoja penkoa. Jonkun vanhantavaran kauppiaan pää olisi varmaan räjähtänyt: niitä Wendelinin kuvittamia Kotiliesiä oli hirveät pinkat. Vanhat mainokset nyt vaan on niin viehättäviä...löysin myös uuden takin, handmade by Luhta, nätin uuden villatakin ja hassun kassin joka oli meidän mummon. Ja kauhean määrän vanhoja nättejä pulloja, kippoja, purkkeja ja purnukoita, siemeniä... Ihana jos romuvintin saisi ihan unikäyttöön. Tosi nättiä olisi kun saunasta tullessa vinttikin olisi kauniin ja asutun näköinen.