On tämä maailma jonkun toisen unelma
rakentaa ja tuhota, kylvää taikka leikata

siis onko muita aiheita kuin rakkaus ja kuolema?
Ei Abelia Kainitta, ei yötä irti päivästä

Huomisesta ei tiedä ja eilinen on mennyttä
Kulje minun kanssani tänään

Sairasloma, CMX ja vanhat pohjamudat, Tiede, kuumuus ja Saari porisivat aika mielenkiintoiseksi sopaksi. Piti jättää suihku vähän kesken.

Eskapismia, puhisi mediatutkija Joku Veikko Mikälie uusimmassa Tiede-lehdessä. (Lehdessä oli myös tosi kiintoisa juttu pokerista). Nykyajan aikuiset harrastaa eskapismia. Siihen sopii hyvin Harripotterit ja merirosvotarut, Erroll Flynn ja Johnny Depp. Ja mikäs siinä kun on aikaa harrastaa ettei tarvitse hampailla olla vehnänjyviä kuokkimassa kivien välissä. Lapsuuskin on pidentynyt.

Eskapismia. Joo, just, ja ihan uusi keksintö. Lapsiaikuiset ja sitä rataa. Perkele, mitä lie ne kallioon hirviä rustailleet primitiivit lie tehneet silloin 10000 vuotta takaperin? Pyramidit? Colosseum? Internet? Ja lapsuus pidentynyt, my ass! 11-vee on jo myöhäinen aloittamaan tupakinpolton, siiderikännit ja pissismin. Ehkä joku, jossain, voi kompensoida niitä varhaisvaiheiden liiallisia vaatimuksia vähän myöhemmin.

Käsi ylös kaikki lapsiaikuiset eskapistit (täällä nousi jo kaksi kättä ja yksi häntä, ihan pyytämättä.)!
No joo, ttu, mummolla oli tähän aikaan jo kaksi kersaa ja tädilläkin yksi. Voi v****, empatiaa! Olisitte odottaneet siihen että osaatte kasvattaa siedettävää jälkikasvua! Kun ei meidän jengi niin kukkeimmasta päästä ole, ei hyvä isä sentään todellakaan.

Saari, mitä kauneinta eskapismiahan tuo on. Nykyaika ei ole läsnä ja menneistä saa poimia ne aurinkoiset muruset mutusteltavaksi. No, mitäs pahaa tuossa sitten on, kysyy joku? Ei varmaan olekaan. Jos todellisuus on pyrstöstä sieltä on hyvä lähteä pois. Kysymys piilee siinä, miten muuttaa pyrstö etupääksi. Eli Saaresta totta.

Ehkä mun pitäisi kirjoittaa tänne vaan että karkkia, jeejee, eläimiä, hiphei. Ei onnistu, tsorba. Viittaan ylläolevaan tekstiin. Kyllä se tasaisenvaloisa aika tylsää on.