Auto hajosi, voi helvetes. Auton massut ovat yllättävän heppoisia. Ja mieli täällä sinkeänä hyppii...onneksi esivilkaisun yhteydessä ei sanottu sanaa "vaihdelaatikko", olisin varmaan hypännyt kaivoon kun on muutenkin rahasta tiukkaa.

Käytiin Höpän ex-kotona jossa oli just niin kivaa kun ennenkin. Höppäkin leikki vinkiksellä vaikka kuin pitkään, istui vanhojen Omien Ihmisten kainalossa ja oli tyytyväinen. Mukava eläinhuusholli, tahtoo samanlaisen!

Haluaisin Saareen Arboretumin. Siellä olisikin suojaisaa etelärantaa, jossa kasvaa lepikkoa ja huonosti hoidettua kuusikkoa. Vaikka Euroopan lehtikuusi (yritin etsiä kuvaa mutta google antoi vain mm. Helsinki Pride-mainoksia), siperianpihta ja joku poppeli olisi Makee. Vaahtera ja ihan tavallinen lehtikuusi siellä onkin jo normaalista IV-vyöhykkeen saaristosta poiketen, kuin myös aika monta visakoivua. Paatsama kasvaa luonnonvaraisena. Omenapuun taimiakin saatiin jo. Puutarhanäpräys on kivaa, mutta maisemointi myös lystiä on, erityisesti kun saa käyttää vesuria. Hopeapaju rantaan olisi makee myös, sellainen riippaoksainen.

Ensi viikonloppuna ei Saareen. Pitää yrittää harrastaa kaikkia niitä ihmiskontakteja jotka jää aina väliin kun meitsi huitoo pöpelikössä. Ukkelikin on menossa kavereihinsa Jyväskylään.