Täällä ollaan ihan ymmyrkäisenä. 29 visiittiä vaikka edellinen päivitys oli torstaina. Qe? Joku haluaa lukea mun juttuja? Ja ketä te hurjat olette?

Viekkaria viekkaria viekkaria puskee. Muttei puske vieläkään kuvia. 400 meni ja vilahti eikä jättänyt tarvittavaa kaksikymppistä. Mutta hyvin tarvittavan tiskikoneen jätti. Käytettynä yliopiston kirpparilta. En ole ikinä tiskannut näin onnessani. Meidän Tiskari!

Poirulle tekee selvästi hyvää olla yhdessä paikassa. Ja ehkä myös meille ihmisille. Tai siis sille ihmisille jolla on pakkomielle syödä huonosti ja tehdä liikaa töitä Saaressa. Köh.

Jokohan potut on itäneet? Joko retiisejä voi syödä? Mikä just nyt kukkii? Joko kukkapenkit on hukkuneet rikkaruohoihin? Questions, questions...

Tänään piti ravitsemusnatsittaa töissä. Miten jaksan hommassa jonka dogmaa en purematta niele? Jossa toisinajattelijat joutuvat äkkiä mustimmasta mustalle listalle? Jossa joutuu olemaan systeemin yhtenä rattaana, kuviokellujana, sätkyukkona? Haluan vapauteen, haluan keskittyä olennaiseen! Kuka minulle muka natsimandaatin antoi, yhteiskuntako? Milloin niin kävi? Saako sen jotenkin perua?